Answer:
I think C
Explanation:
because he is exploring new places with new imaginative adventures
Answer:
The voting age in America should not be changed from 18 to 16. This is because there are many immature citizen teens out there who would not look further into detail about who they would vote for. Most would just pick based off of things they like about the person. They wouldn't look into further detail. And besides your not an adult until your 18 years of age or in the twenty age. Sixteen year old teens are smart yes, but still too young to be voting especially for something that could change everyone's lives. If you were to let an 16 year old be allowed to vote your life and the rest of the world rests in their hands basically. 18 year old teens are more mature about this topic and more aware of what needs to be done to vote for someone. They look into things and find out more about that person.
Explanation:
The quotation from the passage that best supports the theme that looks can be deceiving is "The water ran down from her hair and clothes; it ran down into the toes of her shoes and out again at the heels."
This talks about the misleading nature of looks and how they are not a true test of reality as they can be very deceptive.
<h3>What is a Quote?</h3>
This refers to the use of words from a speaker, verbatim and inverted commas are used.
Hence, we can see that The quotation from the passage that best supports the theme that looks can be deceiving is "The water ran down from her hair and clothes; it ran down into the toes of her shoes and out again at the heels."
This talks about the misleading nature of looks and how they are not a true test of reality as they can be very deceptive.
Read more about quotes here:
brainly.com/question/25857058
#SPJ1
Answer:
OPTION A IS CORRECT
Explanation:
THE 3RD AND 4TH OPTIONS DO NOT MAKE SENSE AND THE SECOND ONE LOOKS A BIT OFF SO ILL GO WITH THE FIRST ONE