Answer: x=12
Explanation:
Isolate the variable by dividing each side by factors that don't contain the variable.
The inference that the readers can learn about Ogilvy from the passages is; A. Ogilvy’s curiosity tends to overcome his better judgment.
<h3>What is the Inference From the Passage?</h3>
From the passage when read online, we can say that his curiosity appeared to overcome his judgement.
However, the thing about this curiosity is that it comes before his judgement and as such we can say that what the reader can learn about Ogilvy from the passages is that Ogilvy’s curiosity tends to overcome his better judgment.
Read more about Inference at; brainly.com/question/6327521
#SPJ1
One must account for inventory, the other does not.
<h3 /><h3>What are service companies?</h3>
A service company is one that makes revenue by simply offering its time and expertise to customers. In other words, they render out, perform certain tasks, or provide certain things in exchange for money. For example, a company that rents cars is a service rendering company.
<h3>What are manufacturers?</h3>
Manufacturers, unlike service companies, make their revenue by selling goods to their customers. In other to do this, they must constantly take note of their inventory (i.e list of goods in stock). This feature of manufacturers makes them different from service companies and manufacturers.
You can learn more about service companies here brainly.com/question/24553900
#SPJ1
He is making fun of the idea of pigs building something is orwell ridiculing in this passage. He's mocking the idea of pigs constructing something. He is mocking leaders who deceive their followers.
<h3>What do the pigs now carry in their trotters?</h3>
Clover witnesses a startling sight one evening: Squealer walking on his hind legs. Napoleon exits from the farmhouse with a whip in his trotter, followed by other pigs traveling in the same direction.
George Orwell uses the Animal Farm irony to denounce human vices such as an insatiable desire for power.
Thus option A is correct.
For more details orwell ridiculing, about click here
brainly.com/question/26647628
#SPJ1