Chekhov portrays the cultural experiences of people of low rank in this passage as follows:
:"He shows that they depend on their superiors' approval and heap praise on their superiors to curry favor."(Option D)
<h3 /><h3>Which excerpt from the passage best supports the answer in Part A?</h3>
The excerpt that supports the answer in part A is:
"'…we, your subordinates, on this so memorable for us. Er. Day, beg your Excellency to accept in token of our respect and profound gratitude this album with our portraits in it…'"
Learn more about Chekhov at:
brainly.com/question/1838522
Answer:
C- Tell the actors how to dress and move for the characters.
Explanation:
Stage directions are written into the script and serve many functions, the most important is to help actors situate themselves on stage. Notations are put between brackets and tell the actors when to enter, exit, place themselves during a particular scene. They are also used to tell the actor how the character behaves physically or mentally.
The stage directions are written from the perspective of the actor facing down toward the audience.
I hope this answer helps you.
Answer: b) interpret it based on their framework of experience.
Explanation: The one certain thing about the message you sent to the receiver is that <u><em>the receiver will interpret it based on their framework of experience</em></u>. When the receiver gets the message he starts decoding its symbols. He does this by interpreting those symbols according to his framework of experience, making those symbols meaningful for him. Successful communication takes place when the message is correctly interpreted.