Based on that passage, I'd say the young man is active because he's jogging, and friendly he smiled in encouragement to elderly men. Nothing in the passage indicates that he is either intelligent or snobbish.
Answer:
the value or usefulness of something or someone Teammates praised his worth to the team.
Answer:
Juliet couldn't run away with Romeo because her parents would have started to search for her. Juliet believed it was easier to fake her death because she could run away without her family searching for her. If I was Juliet I would of ran away because I feel like my parents would have been too disapointed to look for me.
The correct answer is Laziness.