Hello,
<span>Many high school English programs are not very good at getting students ready for college. My brother took easy courses at his high school, like flicks courses, sci-fi courses, you know. Well, he flunked out of English at college. My sister thought she was taking real hard courses at her high school, but she fell flat as a pancake at State U
I believed this is what you asked to do!</span><span />
Answer:
The tables help summarize and clearly present a lot of information.
Explanation:
"When Birds get Flu and Cows go Mad" shows information about people who got bird flu throughout the country and Mad Cow disease scare in Washington DC.
Contained therein are tables that are used to show numerous facts about the two diseases and their effects.
Therefore, the statement that best describes the benefits of the two tables used at the end of the passage When Birds Get Flu is that the tables help summarize and clearly present a lot of information.
When something happens that is completely opposite the audience expects.
Answer:
The boot manufacturers
Explanation:
Since around 96.8% of the world population work on manufacturing boots, the number of people that the police kill would mostly be the boot makers.
#BLM (BootLivesMatter)
Answer:
the third option
Explanation:
in the passage it only talks about how others react so we can't choose 4th option.
there is nothing said about the events being fatal so it can't be no.1
at the end of the passage nothing changes it is just explaining how people might react to this kind of situation so not no.2
hope it helped