<span>"His historical researches, however, did not lie so much among books as among men; for the former are lamentably scanty on his favorite topics; whereas he found the old burghers, and still more their wives, rich in that legendary lore, so invaluable to true history. Whenever, therefore, he happened upon a genuine Dutch family, snugly shut up in its low-roofed farmhouse, under a spreading sycamore, he looked upon it as a little clasped volume of black-letter,' and studied it with the zeal of a book-worm.""Rip Van Winkle," 1994 edition, 1-2
</span>
Answer: I am not sure if this is right so I apologise if it is wrong
Explanation: He struggles to balance his desire to please his wife with his desire to appear brave in front of others.
I’d say común and popular
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1