Answer:
Floor plan---> The view from the top of the building
Elevation----> The view of the front of the building
Cross-Section---> The view of the middle of the building
Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
A house is generally considered an appreciating asset because it may increase in value over time.
This is because when you buy a house, over time you are probably going to invest in it, change it a bit, add more rooms, change the old equipment, etc. which will all contribute to the increase of its value in the future. This is why it is an appreciating asset.
Line graph, not positive though