Answer:
D.
Explanation:
The given passage has been taken from a short story titled "A Wagner Matinee" written by Willa Cather. The story is about Aunt Georgiana who visits the narrator Clark. His aunt thirty years ago eloped with her lover and was coming back to Nebraska after that.
When aunt visits Clark, he takes her to the concert and at this point, the narrator states the given passage. Her aunt was not happy with the decision she made thirty years ago and pours out her heart before the narrator that she don't want to go back. From this, it can be inferred that it is hopeless to regret over the past wrong decisions made.
Thus, the correct option is D.
The best answer woukd be true. I would've just put the letter "T" but brianly wont let you
Answer:
Ir ranges anywhere from the state to the job.
Explanation:
The reason being is the cost of living in Massachusetts might be completely different than the one in Wyoming so the income of a family of four in Massachusetts will be more than the one in Wyoming. The job is obviously a major factor since it contributes to the actually labor cost of someone to work rather than having a person intern.