Answer:
true? I think.......................……
The 2016 USA presidential candidates are:
Hillary Clinton
Bernie Sanders
Roque De La Fuente
Jeb Bush
Ben Carson
Chris Christie
Ted Cruz
Carly Fiorina
Jim Gilmore
John Kasich
Marco Rubio
Donald Trump
The paragraph is about the traditional views of Chinese people on education.
<u>Explanation:</u>
The story talks about two boys who are twins but still are very different from each other and it also focuses on the importance of education in a life of a person and how it influences a life of a person.
One of the boys in the story is given proper education, is dressed up like a scholar and wears best of the clothes. On the other hand, the other boy is always wearing casual clothes, collects fuel and also keeps swimming in the village mud hole. This one always keeps on learning some kind of trade but the educated one is a victim of flattering.
This passage has a melancholic mood. You can tell this due to some specific key words: "dull", "dark", "soundless." They all have a negative connotation. The imagery of a lone rider in a dreary and dull country under the oppressive sky may clue you in that the overall passage has a sad tone to it. Even later in the passage the author states that the scene is melancholic.