Answer:
Hopeful
Explanation:
Liselle is hopeful that Oscar will now call her and care about her
Answer:
The author uses words such as foundations and trowellings to suggest Oliver's expertise.
Explanation:
The excerpt shows that Oliver had little money but had fantasies which he craved to satisfy. One of his fantasies was his desire to own a house. He was skilled in the art of building and this is reflected in how he used his great hands to lay the foundations.
Trowels are small flat metal blades with short handles used in scooping mixtures while painting. Oliver made smooth trowellings while building, an indication that he was also a skilled worker. The result of his expertise can be seen in the outcome of the building which was quite good.
Answer:
You have to answer it with your opinion and have facts to back it up. It's not multiple choice.
Explanation:
Something to Help you with this is the acronym R.A.C.E
First Restate the question
Second Answer the question (in your case with your opinion)
Third Cite the passage( in your case the themes disscused in the passage)
Fourth Explain (explain it by tying your opinions about highschoolers with the themes you discussed)
Fifth- Wrap it up and make the last sentence to sum it up.
You could do it that way or to make it faster just say your opinion and explain.