Not sure....sorry maybe some else can help k
The statement that best explains how knowing the definition of <em>trifles</em> is useful in understanding the given passage is the statement B. <em>It shows that older people often ignore or minimize children's feelings.</em>
<em />
Explanation:
In the given context, the noun <em>trifle </em>means <em>a thing of little or no importance.</em><em> </em>As a verb, <em>trifle </em>has a fairly similar meaning: <em>to treat without respect or seriousness. </em>If we understand the meaning of this word, we can understand the given excerpt with no problem: people tend to think that the sorrows of children are unimportant compared to those of grown-up people. If someone thinks that, it doesn't mean that it's true. That is why statement A is incorrect. Statement C is not relevant to the given passage, while statement D states the opposite of what the passage says.
Learn more about the ways to make your messages clear here: brainly.com/question/7015763
#LearnWithBrainly
Answer: personal behavior; way of acting; bearing or deportment.
direction or management; execution:
Children should not be allowed to adjust the bath water temperature when unsupervised, as they may turn the heat up too high and scald themselves. Scalding risk can be prevented by turning down your water heater's temperature adjustment to a lower setting.