1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Mashutka [201]
3 years ago
15

The philosophy that life has no universal meaning and that individuals create their own meaning is called

Social Studies
1 answer:
RideAnS [48]3 years ago
3 0
The answer you are looking for is existentialism. Very popular during the Depression and going into the Second World War.
You might be interested in
What was a result of an extended stalemate?
Sholpan [36]
Is some type of form of metal medication
5 0
3 years ago
Why do you think Bradford recorded this information about the Pilgrims?
Yuki888 [10]

William Bradford kept a journal of life with the Pilgrims for two main reasons:


1. He made comparisons between his writings and the bible, he compared their journey with that what was written in the holy book.


2. The journal was made to be sent back to Netherland so that the separatists knew whats was like living in the New World.


Hope this helps!

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
A smaller group of people within a larger group
MissTica
The answer is
B. Subculture
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Sociology answers for quiz...What it is called Types of Social Interaction
klemol [59]

Answer:

The most common forms of social interaction are exchange, competition, conflict, cooperation, and accommodation.20-Jun-2015

Explanation:

1) Please select the word from the list that best fits the definition.

Social process that gets things done.

CORRECT ANSWER: Cooperation

2) What alternatives does Tannen offer to the argument culture?

CORRECT ANSWER: B ) Cooperation and agreement.

3) Accommodation is a state of balance between cooperation and conflict.

CORRECT ANSWER: True

4) Competition occurs when two or more people or groups work together to achieve a goal that will benefit more than one person.

CORRECT ANSWER: False

5) Which of the following is not a form of social interaction?

CORRECT ANSWER: C) Narcissism

6) Conflict is:

CORRECT ANSWER: The deliberate attempt to control a person by force, to oppose someone, or to harm another person.

7) A state of balance between cooperation and conflict is

CORRECT ANSWER: Accommodation.

8) Competition occurs when two or more people or groups oppose each other to achieve a goal that only one can attain.

CORRECT ANSWER: True

9) Reciprocity is.

CORRECT ANSWER: B) The idea that if you do something for someone then that person owes you something in return.

10) Deborah Tannen, a professor of linguistics,

CORRECT ANSWER: C) Both a and

5 0
2 years ago
2. Which of the following is the best explanation of how war can spread culture traits?​
mestny [16]
What are the options?
5 0
2 years ago
Other questions:
  • A plan of action taken by government to achieve a goal is
    12·1 answer
  • Craik and tulving experimentally demonstrated that people effectively remember seeing a specific word after they decide whether
    11·1 answer
  • Why did many women enter the workforce during World War II? A.
    13·1 answer
  • What did the leaders of the soviet union feel would provide the most protection for their country
    9·1 answer
  • A little bit of help helpp helppp? Ok THANK YOU :)
    11·2 answers
  • On a car assembly line, one team puts the windshields into the frames, a different team attaches the exhaust system, and another
    10·1 answer
  • A proclamation is best described as? *
    14·1 answer
  • You can save money by:
    7·1 answer
  • Why was the railroad network more
    10·1 answer
  • Can someone please help me with the first question?????? please
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!