Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.
Answer:dExplanation:
chasing and catching are compared
Answer:
Location: Waterfall.
The water is a beautiful blue with a crystal clarity. Its waters sparkle like diamonds under the sun. Many bright and vibrant fish swim in its waters. Crustaceans crawl in the depths and through the rocks sliding like spy's between walls in the cracks of the rocks. The sun trees around it dance in the wind creating a peaceful scene of nature. The sound of the flowing water, dancing trees, and distant animals blends together in one harmonious song. The scene satisfies my eyes and my soul.
Answer:
Babysitting my sister is more renarding than you'd think
Explanation: birb smorts