According to the text, it can be inferred that the implicit message is that Leo is responsible for the destruction (option A).
<h3>What is the text about?</h3>
The text talks about the scene that Cecil found when entering his house and finding the wreckage that his pet Leo had made. All the sentences describe the shattered state of the place.
Based on the above, it can be inferred that the correct answer is option A. Leo is responsible for the destruction.
Note: The question is incomplete because the is some information missing. Here is the missing part:
Read the passage and then answer the question
Cecil came home to find the couch cushions gnawed on, a vase lying in pieces on the floor, and a hole dug a foot deep in what used to be his flower bed. In the middle of it all, Leo sat on his haunches with an innocent look on his face, his pink tongue hanging out as he panted without a care in the world. Cecil shook his head and sighed. Not again.
Which detail from the passage is most clearly implicit?
A. Leo is responsible for the destruction.
B. Cecil doesn't know who Leo is exactly.
C. Leo sat with an innocent look or his face.
D. Cecil found Leo in the hiddle of the mess.
Learn more about implicit message in: brainly.com/question/11333868
#SPJ1
Answer:
Muir uses imagery, diction, and etc. while Wordsworth used personification, metaphors, and inverted syntax.
Explanation:
This adds literary devices that show their relationships with nature.
Mahatma Gandhi, one of the best minds in spirituality, writes about the truth of things in his autobiography <em>"The Story of My Experiments with Truth".</em> He supports his argument stating that God is the greatest good that humans must be seeking through our everyday thoughts and actions.
He invites human beings to act with truth and responsibility in our daily living, specifically in activities like politics and law, where you must act honestly and ethically.
<em>The Story of My Experiments with Truth</em> is a book that covers the life of Gandhi until 1921. Originally written in Gujarati, the book is divided into five parts: 1) Gandhi's childhood, 2)relationships with his wife and family, 3)his experience in South Africa, 4)World War I, 5)Freedom Fighting activities.
There are two people holding on to the edge of a cliff. One is your mother, one is your grandfather. The cliff is weak under the three of you so you only have time to save one person. Who would you save? I would try to figure out who is more at risk, and I would consider the condition of both my mother and my grandfather. In the end I would either try to save both and risk the death of all three of us, or save my mother who is young and healthy.
Copy and paste, hope this helps! <3