1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Over [174]
3 years ago
5

Which sentence is the hook in this introductory paragraph? For the first time in decades, Baby Boomers have been outnumbered by

another group—the Millennials. Baby Boomers, who were born in the '40s and '50s, are nearing or are in their elder years. Millennials, born in the twenty years leading to 2000, are now young adults. Now that they are in the majority, there are many areas where the Millennials may impact our society and priorities. A. For the first time in decades, Baby Boomers have been outnumbered by another group—the Millennials. B. Baby Boomers, who were born in the '40s and '50s, are nearing or are in their elder years. C. Millennials, born in the twenty years leading to 2000, are now young adults. D. Now that they are in the majority, there are many areas where the Millennials may impact our society and priorities.
English
1 answer:
maxonik [38]3 years ago
4 0
It would be "For the first time in decades"
You might be interested in
The information looks like a paragraph, but it’s not. Can you figure out why?
Bad White [126]

Answer:

Too much information

Explanation:

There are multiple topics covered in this single passage - radios, cell phones, and television. There's no end goal to what this is talking about, it's all over the place. A paragraph should have a coherent and cohesive topic, which this does not.

6 0
3 years ago
Which TWO of the following statements are likely to be true, based on information in the passage?
stellarik [79]
What are the statements and can you please send the passage or a summery of the passage?

5 0
3 years ago
Please help, will give thanks, 5 stars and brainliest. In a Christmas carol, what is the adjective most associated with Scrooge'
IgorC [24]

Answer: miserable

Explanation:

4 0
3 years ago
What is the most likely reason Benjamin Franklin compiled his wit and wisdom in the form of an almanac?
Alenkasestr [34]
The correct answer for this question would be option 3. The statement that most likely would be the reason Benjamin Franklin compiled his wit and wisdom in the form of an almanac is that, h<span>e felt it should be embraced with an almost religious fevor. Hope this answer helps.</span>
7 0
3 years ago
Complete with the First Conditional:
lilavasa [31]
The answer to this question is: Leave/ will arrive.
3 0
3 years ago
Other questions:
  • During drafting, which of the following will help you organize your response toward literature.. 1)use hexagonal writing. 2)divi
    9·2 answers
  • Which has a stronger Connotation.- Delectable or Heavenly?
    5·1 answer
  • What characteristics does "The Love Song of J. Alfred Prufrock" share with "The Jilting of Granny Weatherall"?
    14·2 answers
  • Which of the following is an example of situational irony?​
    6·1 answer
  • Which sentence states a theme of the passage “ a grecian wedding “
    9·1 answer
  • Is there a real difference between knowledge and opinion? If you think there is, defend your view of what it is and why it matte
    9·1 answer
  • ⚠️⚠️ SOMEONE HELP ME⚠️⚠️
    14·2 answers
  • What is a " primordial substance" and how does that term relate to Empedocles ?
    13·1 answer
  • Help asap! I’m timed and I need as much help as I can get
    9·2 answers
  • WILL GIVE BRAINLIEST IF UR RIGHT! PLEASE HELP!
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!