Answer:
Fast food, sugar, alcohol, greasy food, etc
Explanation:
things that wouldnt be good for you aren’t good for your hair either
Answer: For vacation he is going to a beautiful beach in San Diego.
Explanation:
Answer:
A summary
Explanation:
The central idea of a passage is summing up everything that has been said. You take the valuable information from the passage and put it into a few sentences.
I am certain your answer is 4.
To me, it makes the most sense and I think anyone else can agree.
Hope I helped, and good luck!
Answer:
A hallmark of academic research is that it links to the work of other scholars and practitioners. To improve his review Will needed to directly address his research problem using appropriate literature, while at the same time embed it in a critique of the concepts, theories and models put forward by previous scholars.
Explanation:
does that help?