I would say many thing from life liberty and pursuit of happiness have come through freedom of newspapers talking about government issues or thoughts many books about openly opinionated articles were allowed from these themes. (I'm not an expert just giving a sort of ideas )
The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
counrtyside, because it's peaceful and the kids are so much more respectful and they know how to treat women right
Explanation: