The rhetorical device that is most clearly used here is:
<h3>What is ethos?</h3>
Ethos is a rhetorical device that refers to the credibility of a person to speak on a subject. In the passage above, the speaker mentions some factors that make him qualified to speak on the matter in question.
He has the academic qualifications and the requisite community involvement that provides the needed experience to complete the project. So, we can say that the ethos rhetorical device was used in this case.
Complete Question:
Read this excerpt from a students college application:
In addition to academic and extracurricular achievements in school, I am an involved member of my community. I volunteer at the local animal shelter every Saturday morning, and I help build houses for a nonprofit organization a few times a year with my family.
Which of these rhetorical devices is most clearly used here?
A.Text structure
B.Ethos
C.Parallelism
D.Inductive logic
Learn more about ethos here:
brainly.com/question/11868443
#SPJ1
I visited my aunt’s cabin last weekend. It’s the same cabin that Billy the Kid once spent a winter, and it doesn’t look or feel like much has changed there since then
Answer:
A) Many of Frost's poems attempt "to reveal ordinary objects of the countryside in an extraordinary manner" (Baur).
Explanation:
Among the choices, Letter A is the statement that cites the passage accurately and correctly.