1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
FromTheMoon [43]
3 years ago
11

Read the excerpt below and answer the question.

English
2 answers:
GrogVix [38]3 years ago
8 0
The answer would be D, Neoplatonists

sashaice [31]3 years ago
7 0

Answer: Neoplatonists

Neoplatonism is a philosophy that emerged in the third century AD. It was also very influential to subsequent thinkers, in particular during the Middle Ages. The dominant idea that connected all Neoplatonists is that reality is derived from a single principle of truth, or "the One." This is similar to the original ideas of Plato, who believed that the Truth was only one which could be known.

You might be interested in
In this paragraph tyhe word forbiding means the same as
MAXImum [283]

Answer: ominous

Explanation:

In this paragraph, the word forbiding means the same as ominous. Ominous simply means that something that's threatening or bad.

From the passage, we are informed that a "dark and forbidding wood of giant arborescent ferns rose". This gives us the impression that there's something threatening there and that's an ominous sign.

5 0
3 years ago
Romeo mentions “love-devouring death” in line 7. How are these reminiscences of his dream earlier in the play?
Phantasy [73]

Answer:

Because Romeo would dream of juliet and now he has her as his own

Explanation:

5 0
3 years ago
20 points!!
ExtremeBDS [4]
It's subordinate. Meaning that it is dependent on the main clause. 
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why is the giver job so important in the giver
weqwewe [10]
The Receiver of Memory's position is essential to the community because he will hold the memories which have been eliminated in the supposedly utopian society.
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why does Edmonds pose as a visitor seeking employment in Louisville, Kentucky? She knows that she risks being arrested and hange
BARSIC [14]

Answer:

She has been ordered to act as a detective, uncovering Confederate spies operating in Union territory.

Explanation:

Emma Edmonds was a Union Spy during th war. She changed her name later from Sarah Emma Edmonson to Franklin Thompson, and began selling the bible under the same name. After this, she joined the Union Army and served as a spy, nurse, mail carrier, soldier, etc.

In 1862, she was transferred to Kentucky on an assignment to spy Confederate spies working in Union. For this mission, she disguised herself as a <em>young Southern gentleman seeking employment. She changed her name, for this assignment, to Charles Mayberry. </em>

So, from the given options, the correct one is the third option. She posed as a visitor seeking for job because she was assigned to spy and uncover Confederate spies working in Union.

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Interesting experiences of Halloween
    12·2 answers
  • Which of the following is an example of an appeal to ethics?
    15·2 answers
  • What's wrong with this is the clowns was ready to go on the field trip to the new Zoo
    6·1 answer
  • What argument is Susan B. Anthony making in the passage?
    6·1 answer
  • Match the description to the term.
    10·1 answer
  • What seems to be the poem's purpose?
    11·1 answer
  • What can you infer about the problems washington faced as president from his appeals to people to put their loyalty to the Unite
    12·1 answer
  • Why did Oscar Wilde most likely use stock character such as dandies in his works
    11·2 answers
  • Ex1:Chủ động sag bị động
    9·1 answer
  • Free point for
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!