Explanation:
substitutes for diamonds. Then DeBeers, a large diamond company, has A. less incentive to advertise than it would otherwise have. B. less market power than it would otherwise have. C. more control over the price of diamonds than it would otherwise have. D. higher profits than it would otherwise
Answer:
A. Reckless drivers and unconcerned police mean that there will eventually be a major disaster on Old Home Days.
Explanation:
Option A gives a subjective summary of the given passage.
A subjective statement refers to one's personal opinion, belief or conclusion which is not really based on facts. This particular option is one's personal opinion. The person opines that there will eventually be a major disaster in Old Home Days as a result of reckless drivers and unconcerned police. Actually, the passage never suggested or stated any prediction of major disaster by unconcerned police or reckless drivers. This is one's personal opinion about the passage.
The answer is 1 I know that for sure.
Answer:
<em>Ayudar a algun amigo con la tarea.</em>
<em>Ayudar a tus padres con limpieza en la casa</em>. (aunque yo lo tengo que hacer y no hay pero jaja)
<em>Recoger basura que alguien dejo en el suelo</em>