1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Leni [432]
3 years ago
12

Which dot plot shows a sample that is most representative of the number of pets in a household?

Mathematics
2 answers:
MariettaO [177]3 years ago
8 0

The correct question is:

Which dot plot shows a sample that is most representative of the number of pets in a household?

A. A dot plot going from 0 to 6. There are 3 dots above 0, 5 dots above 1, 4 dots above 2, 3 dots above 3, 2 dots above 4, 0 dots above 5, and 1 dot above 6.

B. Adot plot going from 0 to 6. There are 2 dots above 1, 3 dots above 2, and 1 dot above 5.

C. A dot plot going from 0 to 6. There is 1 dot above 0, 2 dots above 1, 1 dot above 2, 1 dot above 3, 1 dot above 4, 1 dot above 5, 2 dots above 6.

D. A dot plot going from 0 to 6. There is 1 dot above 1, 2 dots above 2, 3 dots above 3, 2 dots above 4, 1 dot above 5.

Answer:

The correct option is A

Step-by-step explanation:

To know which dot plot shows a sample that is most representative of the number of pets in a household, we count the number of dots in each option. Each dot represents a pet, and the plot with the most number of dots is the most representative of the number of pets.

A. A dot plot going from 0 to 6. There are 3 dots above 0, 5 dots above 1, 4 dots above 2, 3 dots above 3, 2 dots above 4, 0 dots above 5, and 1 dot above 6.

TOTAL: 18 dots

B. Adot plot going from 0 to 6. There are 2 dots above 1, 3 dots above 2, and 1 dot above 5.

TOTAL: 6 dots

C. A dot plot going from 0 to 6. There is 1 dot above 0, 2 dots above 1, 1 dot above 2, 1 dot above 3, 1 dot above 4, 1 dot above 5, 2 dots above 6.

TOTAL: 9 dots

D. A dot plot going from 0 to 6. There is 1 dot above 1, 2 dots above 2, 3 dots above 3, 2 dots above 4, 1 dot above 5.

TOTAL: 9 dots

bogdanovich [222]3 years ago
3 0

THE COMPLETE QUESTION IS:

Which dot plot shows a sample that is most representative of the number of pets in a household?

A. A dot plot going from 0 to 6. There are 3 dots above 0, 5 dots above 1, 4 dots above 2, 3 dots above 3, 2 dots above 4, 0 dots above 5, and 1 dot above 6.

B. Adot plot going from 0 to 6. There are 2 dots above 1, 3 dots above 2, and 1 dot above 5.

C. A dot plot going from 0 to 6. There is 1 dot above 0, 2 dots above 1, 1 dot above 2, 1 dot above 3, 1 dot above 4, 1 dot above 5, 2 dots above 6.

D. A dot plot going from 0 to 6. There is 1 dot above 1, 2 dots above 2, 3 dots above 3, 2 dots above 4, 1 dot above 5.

Answer:

A is the correct option

Step-by-step explanation:

A. A dot plot going from 0 to 6. There are 3 dots above 0, 5 dots above 1, 4 dots above 2, 3 dots above 3, 2 dots above 4, 0 dots above 5, and 1 dot above 6.

A has 3+5+4+3+2+0+1 = 18 dots

The rest are not up to 18.

You might be interested in
What is X>195 on a number line
zlopas [31]

Step-by-step explanation:

anything greater than 195.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
How do you use distributive property for 12(52)-12(62)
ololo11 [35]

Answer:

-120 , split it into diferent parts.

Step-by-step explanation:

12 (52) - 12 (62) = ?

12 x 52 = 624

12 x 62 = 744

624 - 744 = -120

3 0
3 years ago
The set of integers contains whole numbers and their
a_sh-v [17]
The answer is opposites apex. I hope this helps
3 0
3 years ago
1.2x=6 what is the answer
kifflom [539]

Answer:

To figure this out we need to balance out the equation.

When a number is right next a variable, it is considered as multiplication. So, to balance the equation we need to divide.

Step-by-step explanation:

1.2/1.2 =x

1.2/6=5

Answer; x=5

7 0
3 years ago
*PLEASE HELP ASAP!!!! PLEASE SHOW YOUR WORK! THANKS!*
den301095 [7]
1 .Fridays and Saturdays, she works 16 hours

16 x $9.70  = $155.20
answer: her gross pay in a week: $155.20

2.  7 hours on Wednesday, 6 hours on Thursday, and 9 hours on Friday. His gross pay for all three days was $196.90
7 + 6 + 9 = 22
196.90 / 22 = $8.95
answer: his hourly rate was $8.95

3.hourly rate of $11.28 per hour worked 46 hours last week. She works overtime for hours exceeding 40 hours in a week. She is paid overtime at a rate of time and a half. What was her gross pay last week?

$11.28 x 40 = $451.20 ---normal 40 hours paid

46 - 40 = 6 (6 hours over time)

11.28 + 11.28/ 2 = $16.92 (overtime pays a rate of time and a half)

6 * $16.92 = $101.52

$451.20(40hours) +  $101.52(6hours overtime) = $552.72

answer: her gross pay last week was $552.72

4. Paul received a $15 tip on a meal that cost $120. What percent of the meal cost was the tip?

15 / 120 = .125
.125 * 100 = 12.5%

answer: percent of the meal cost was the tip was 12.5%

5. Carly earns a weekly salary of $720 plus 4% commission. Last week, she sold $3250 worth of products. What was her gross pay?

4% = .04
$3,250  * .04 = $130 (commission on sold products)

$720  + $ 130 = $850
answer:  her gross pay was $850

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • A rental car agency charges $17 per day plus 7 cents per mile to rent a certain car. Another agency charges $22
    11·1 answer
  • Drove eight miles due east and then six miles due north how far troy from his starting point
    13·1 answer
  • The rate for one unit of a given quantity is called a(n)
    8·1 answer
  • Write in normal form 2.8 x 10⁶ ?
    9·2 answers
  • The amounts of nicotine in a certain brand of cigarette are normally distributed with a mean of 0.954 grams and a standard devia
    8·1 answer
  • Jan spent 3 3/4 hours doing homework last week. She spent
    12·2 answers
  • Kaz buys a car.
    7·2 answers
  • If a ray bisects an angle, each newly formed angle measures 90 degrees.
    6·2 answers
  • Drag the tiles to the correct boxes to complete the pairs. not all tiles will be used. match each quadratic equation with its so
    13·1 answer
  • Someone answer this asap quiz
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!