Answer:
An antibiotic
Explanation:
As shown in the passage, it states that azithromycin is a drug. An antibiotic is a type of drug so the answer is an antibiotic. The passage didn't state that azithromycin is a disease or a lab procedure or a blood infection, but a drug.
Answer:
A beggars dream
One day he was given a bucket of milk by a generous man. He brought the milk home and kept it beside him. He had a dream. He started his own dairy. He earned good money from his dairy. He purchased many more buffaloes and cows with his profit. Soon he was able to make a lot of money and built his own house. He was rich. He got married and got children. They played around making a noise. To make them quiet, he ran after them. He began to move his legs rapidly. In doing so, he hit the milk pot with one of his legs. The pot with milk broke. The milk was spilled all over the floor. He came to reality and realized daydream is good for nothing.
Moral: One bird in hand is better than two in the bush.
Answer:
They have a magical power.
"There were wings on his cap and sandals, and he carried a winged staff, around which two golden serpents were twined."
Explanation:
According to the text from "Perseus and the Quest for the Head of Medusa", it is narrated that Perseus is sent by Poseidon to kill Medusa and he is aided by Athena and other gods who ensure his victory and successful escape.
Among some of the things that were given him was a winged sandal and it had magical properties which could make Perseus fly.
The evidence from the text that supports the answer above is "There were wings on his cap and sandals, and he carried a winged staff, around which two golden serpents were twined." which helps to show the theme of magic that the sandal and other gifts contain.
Answer:
C: choices that are impossible to reverse
Explanation:
Answer: it follows events in his life closely miranda responded to Hamilton's controversy Hamilton imforms the present
Explanation: