Answer:
A. <em>A former plantation owner</em>
Explanation:
This passage best reflects the point of view of a slave owner. While the passage does admit that poorer individuals lacked the opportunities to take advantage of the cheap land prices after the war, the fact that the passage states that an "enterprising" person could in fact thrive suggests that the writer places some blame on those individuals lacking opportunities, suggesting that they just didn't try hard enough.
<em>hope it helps:)</em>
B- He raised production to directly aid the poor through relief money.
Answer:
Unlimited.
Explanation: Fascism was a totalitarian government, giving all power to one person.
Answer:
The Republican Party emerged in 1854 to combat the Kansas–Nebraska Act and the expansion of slavery into American territories. The early Republican Party consisted of northern Protestants, factory workers, professionals, businessmen, prosperous farmers, and after 1866, former black slaves.
Explanation:
The answer to this question is often
<span>Strengthening its border with Pakistan.This is not a goal of the USA presence in Afghanistan. The USA presence in Afghanistan is informed by two goals which are the need to dismantle the Al Qaeda operation and spearhead reconstruction of Afghanistan as well as train the the Afghan forces.
</span>
<span /><span />