1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Ray Of Light [21]
3 years ago
6

Make a generalization and a conclusion about this paragraph. Wuthering Heights is in the midst of the desolate English moors. Ou

tside the gates of this solitary dwelling, the landscape expands into dreary shades of brown and gray, with only the craggy cliffs on the distant horizon to break the monotony. Wildlife and foliage are scarce. The few trees that do live must eke out their existence: the north wind blows constantly. The house itself, built to withstand the tumults of wind and rain, is cold and forbidding. The stone walls and earthen floors offer no relief from the bone-chilling dampness of northern England. In sharp contrast to Wuthering Heights is Thrushcross Grange. Situated in a sheltered valley, Thrushcross Grange is calm and peaceful, and is surrounded by lush flower gardens. The refined elegance of Thrushcross Grange differs as much from Wuthering Heights as the rose differs from the thorn. The contrast between these two settings is symbolic of the ultimate conflicts in Emily Bronte's novel Wuthering Heights.
English
1 answer:
Evgesh-ka [11]3 years ago
3 0

Wuthering Heights. The words used are desolate, solitary, dreary, monotony, cold, forbidding, and is in sharp CONTRAST with Thrushcross Grange.


You might be interested in
Read this sentence from paragraph 5.
klio [65]

The reasoning in this sentence flawed is - OA. It implies that drones will be used only to protect people from lawbreakers.

1) Paragraph5.

solution: It implies that drones could be used most effective to protect people from lawbreakers

due to

in line with the crucks of passage technology is a powerful tool which could help police forces understand and  equipment to beautify public protection, trap criminals and store life. previously  catching of criminal without technology is a whole lot aggravating venture however lately such a lot of technical device like drone, laser strategies available within the market so one can assist to locate regulation brekers and criminals so that is why option is (A)

2) Paragraph6.

answer:-  He inflates how important drones are to indicate the effect they may have on the everyday lives of residents.

because of

according to the para 6 if tecnology is increasing every day the it's going to impact our privacy we've got heard in the news that such a lot of instaces passed off because of drones and many upcoming new strategies so the we should shop our existence making stron law  for privateness issues.

3) Paragraph 9

solution:- To imphasize that human beings are ignorant of the invasiveness of drones.

according to the passage crucks  the author is informed that at gift so many privacy associated cases located in the international we  must aware of the day by day invasiveness of new techniques like drones, microphone camras to protect ourselves .some humans not lots aware about new invasion tecnology so our responsibility is that to instructed him/her a way to defend from from new strategies.

4) Castillo'd essay.

solution:- people cannot shield their own privacy if maximum drones are undetectable.

in step with the final passage of writer they stated that in the imminent new global drones caarry excessive dimensions cameras and microphone. no one can guard from this. So sturdy privacy policy is the need of an hour globally.

five) Castillo writes from perspective of someone who

solution:-feels worried approximately protective a primary rights.

all the passage truely to that author desires to convey the privacy is most important problems and our duty is that to shield our simple rights from new techniques.

Learn more about passage brainly.com/question/26999874

#SPJ9

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
1. What is the meaning of “exacerbated" as used in the sentence below?
Nana76 [90]
A was the correct answer, hope this help :3
5 0
3 years ago
nfer what the narrator means by “her casual whim.” What can you infer about the direction of Dexter’s future from the narrator’s
Amanda [17]

Answer:

The narrator emphasized the phrase "by her casual whim" because<u> it shows how Judy could let Dexter do anything for her.</u>

So, this shows what will happen to Dexter's future that Judy could just let him do what she wanted, especially that Judy asked him to attend the dinner the following day.

Explanation:

The question above is related to the story entitled "Winter Dreams," which was written by<em> F. Scott Fitzgerald.</em>

Before mentioning the phrase "by her casual whim," Judy and Dexter met again. This time, Judy asked Dexter whether he could drive the motorboat so she could surf while being driven behind it. As Judy demanded him to go faster,<em> Dexter obediently did as he was told</em>. This shows how Dexter fell for Judy and that he could just ask him whatever she wanted.

4 0
3 years ago
15.2
solmaris [256]

Answer:

28 true. Humus: the organic component of soil, formed by the decomposition of leaves and other plant material by soil microorganisms.

29 false,  Soil organic matter is the fraction of the soil that consists of plant or animal tissue in various stages of breakdown (decomposition). Most of our productive agricultural soils have between 3 and 6% organic matter. Soil organic matter contributes to soil productivity in many different ways.

5 0
3 years ago
Is purr an onomatopoeia??
JulijaS [17]

Answer:

Yes

Explanation: onomatopoeia is a sound

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Which sentence uses punctuation and capitalization correctly?
    9·2 answers
  • 1. According to the document, what are TWO
    13·1 answer
  • Which sentence from Barrio boy supports the claim that the narrative is told from a child's point of view?
    12·1 answer
  • If a character is lost in the wilderness and struggling to survive,what kind of conflict is he facing?
    11·2 answers
  • What is the refrain of the ballad
    12·1 answer
  • List of words that have the same vowels sounds like rope
    10·1 answer
  • Help please (T^T) im not speak english​
    10·2 answers
  • Rewrite these sentences by replacing the nouns in italics with suitable pronouns
    10·1 answer
  • The gardener looks after the flower .change from act<br>ive to passive​
    14·1 answer
  • Write the past form of these irregular verbs a. get <br>​
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!