Answer:
b) job experiences; degrees
Explanation:
In recent times, the employers tend to require job experience and degrees from the people that apply for jobs. The reason for this is that the economy is extremely competitive, so the employers try to get people that are already qualified for the job, will not need training for it, and that can contribute directly. While this is good for the companies and their economic interests, it is actually very bad for the young people that try to find job, as they are required to have experience, but rarely who employs them so that they can gain that experience, sot he percentage of unemployed young people is on the rise unfortunately.
The true statement about white-tailed deer is that they no longer live in an area they were once found; option D.
<h3>What is true of the White-tailed deer of the Puget sound?</h3>
The passage describes two types of Deer found in the area called Puget Sound.
The passage indicates that the white-tailed deer together with the black-tailed deer were the once the two prevalent deer of the Puget Sound.
However, only the black-tailed deer are more common now as the white-tailed deer has been restricted to the low marshy areas and Islands of the Columbia river.
Although the reason for this decline was not given, but it can be inferred that environmental changes led to the decline of the white-tailed deer in the area of Puget sound.
When species of organisms are not able to fully adapt to changes in their environment, the population of that species of organism will reduce until they eventually are no more found in that environment.
In conclusion, white-tailed deer are no longer common in the Puget Sound.
Learn more about passages at: brainly.com/question/24729251
#SPJ1
Answer:
C.
Explanation:
A peeler removes fruit and vegetable skins in small strips.