Answer:11 seconds
Explanation: It would take approximately 11 seconds to safely turn right and merge into traffic moving at about 55 mph.
Answer:
Explanation:Im guessing it means he is good in a bad way like lets say... someone agrees to doing something bad but doing it good or it could also mean like good on your first try, cause if you never try it it could go wrong-
thats just what i think im now smart but im just sharing my answer
Answer:
A regional problem exists when there are marked disparities in the standard of living enjoyed by people in different regions of a country. In the United Kingdom the most commonly identified manifestation of the regional problem is the level of unemployment in an area.
<span>Rising action</span>
Janet is stuck in the rising action stage of her
script. This refers to the stage that follows the introduction or exposition
stage and comes before the climax or the highest point in the play. It consists
of a series of actions or events that build up or prepares the audience to the
climax. It is the part where the character has made several mistakes or met some
challenges, and is about to make the greatest decision in the story.
We can conclude the passage is from a medieval period because it includes a monarch that rules or has power over other social classes (third option).
One of the characteristics that made Medieval society to be different from other societies was its social structure. In this social structure, the monarchy represented by the king, queen, or prince was the most powerful social class.
This means this class had power over others including knights, noblemen, and peasants. This characteristic is shown in the passage because Prine John is announced with trumpets and seems to be protected and respected by others including "horsemen, horsewomen, and foot-passengers."
Note: This question is incomplete because the passage it refers to is missing; here is the passage:
About the hour of ten o’clock, the whole plain was crowded with horsemen, horsewomen, and foot-passengers, hastening to the tournament; and shortly after, a grand flourish of trumpets announced Prince John and his retinue, attended by many of those knights who meant to take share in the game, as well as others who had no such intention.
Learn more in: brainly.com/question/13326322