It should be noted that one effect of the actions taken by wealthy landowners described in the passage is enclosure acts and consolidation of small farms into large ones owned by a few farmers.
<h3>What is the passage all about?</h3>
The passage, is all about the actions and the way of life of those that are wealthy among the people in society, and these people are land owners.
Therefore, one effect of their actions is the enclosure acts and consolidation of small farms into large ones.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/25950911
Answer:
She didn't want only men to vote alone.
Explanation:
Anthony argued that she had the right to vote because of the recently adopted Fourteenth Amendment to the U.S. Constitution, part of which reads, "No State shall make or enforce any law which shall abridge the privileges or immunities of citizens of the United States.
Thunderstorms usually occur at cold fronts.
You go to sleep and have a dream about becoming the mad hatter