Answer:
d)The boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.
Explanation:
The above option is the sentence that best completes the paraphrase of the passage.
From the passage, we discover that the bus boycott started in 1955. So, it means that the bus boycott continued till Supreme Court came in 1956. The coming of the Supreme Court brought a lasting solution.
Therefore, the boycott was successful because the Supreme Court banned all segregation laws in 1956.
Answer:
This can’t be answered online it pertains only to your town. The places that make where you live unique is what should be written about.
Explanation:
Answer:
For my seventeenth birthday, I plan to sleep in. Later, my sister will take me shoe shopping.
Explanation:
Capitalization and Punctuation.
Answer:
The sufferings of Jesus Christ
Explanation:
They would have more leisure time to teems and They would have machines labouring for their is most affect the anin.
<h3>What is the
explanation of the expert?</h3>
Using an object, an idea, or a person as the symbol allows the author to give the text a greater meaning.
By providing electricity to the farm, the "windmill" would assist "operate a dynamo," "light the stalls and warm them in winter," "run a circular saw, a chaff-cutter, a mangel-slicer, and an electric milking machine," all of which would help industrialization in the economy.
Thus, option C and E are correct.
For more details about explanation of the expert, click here:
brainly.com/question/17364159
#SPJ1