The third option will be the one
Answer:
(2) Bustling.
Explanation:
Colm Toibin's novel "Brooklyn" is about the story of a young woman stuck in between her life in Brooklyn and her hometown in Ireland. The protagonist Eilis Lacey had been married secretly to Tony where she has a job in Brooklyn. But when she had to go to Ireland for the funeral of her sister Rose, she was led to stay longer and even had a brief relationship with a man named Jim. But when her secret marriage was on the verge of being revealed, she decided to tell her mother about Tony, left a letter for Jim and went back to Brooklyn.
The statement that is mentioned in the question<em> "And we are worked off our feet"</em> is from the part where Miss Kelly had called on Eilis to offer her a job in her shop as a bookkeeper. By this implication, Miss Kelly meant that her shop is busy and that they have a lot of customer.
The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1
1) <span>Banquo and Macbeth enter. Banquo addresses the witches--they do not look like normal inhabitants of the earth and have beards. They in turn hail Macbeth as Thane of Glamis, then Thane of Cawdor, finally as future king. Banquo wonders why Macbeth starts at their words, and asks what they would prophecy for him, though he is less concerned than Macbeth with what they have to say: "If you can look into the seeds of time / And say which grain will grow and which will not, / Speak then to me, who neither beg nor fear / Your favors nor your hate."
2)</span><span>Back in Scotland, at </span>Macbeth's<span> castle in Dunsinane, a doctor waits with one of Lady </span>Macbeth's<span> gentlewomen. They're keeping an eye out for Lady </span>Macbeth's<span> sleepwalking, which the gentlewoman reported began once </span>Macbeth<span> left to prepare the house for battle.
3)</span><span>Yes, because some people's lives are living tragedies. Sure, times and living conditions aren't as hard as they used to be for most, but some people invite tragedy into their lives and some poor souls seem to be cursed with it. One person that comes to mind is Jackie Hance, whose drunk sister-in-law murdered Jackie's three young girls.
Reference: </span>https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwih7crP_qHQ...
I think it’s gregors sister