Answer:
Poe used repetition in this passage to create a sense of doom, as if reality is pounding on the narrator. The use of stone is repeated three times in the passage
<span>It can make you focus on the most important details.</span>
C is the only answer that makes sense. This is because He states that he is full, and says nothing about being glad its over, or going to a sports game. There is also no dialogue so d wouldn't work.
To write in expanded form, we write following the principles of place values; one place to the left of the decimal point is the “ones place,” two places is the “tens place,” three places is the “hundreds place,” and four places is the “thousands place.” With that in mind, the expanded form of 1,000 is:
1,000 + 000 + 00 + 0
Answer:
The parents was chauffeuring teenagers and want their children to be able to drive.
Explanation:
That's the answer.