The eye witness’s writing is a primary source, and therefore more reliable than a play written about it, which might be changed to make the play more interesting
Answer:
they found things
Explanation:
they set off after obtaining items from the president,then when they reached the state they made a trail. While hunting and searching deeper into the state mapping ever place they went to,they saw a tribe that would later teach them many things of survival
They both had 1 ruler and they both made calendars
Answer:
B: Both empires sought to project power as a mean of expanding their territories.
Explanation:
We can eliminate A as the passage mentions nothing about rebellion.
B is correct, by elimination of other options and I got it right on edge.
We can eliminate C as it does not mention a comparison between the two nations, thus we can not decide who had more political power.
D is wrong because the passage mentions the Songhay extracting wealth, but option D places wealth extraction on the Mughals.
Hope this helps.
The modern ages were not very wealthy and the Middle Ages had people with more money