Answer:
After doing these, she faced the wall and stared. And stared. And stared
Explanation:
From the passage katy is tired and worn-out from packing. She had just moved into a new neighborhood. It was her first day here and she was stressed.
When it was time to sleep she turned her light off and then arranges her pillow to be comfortable but the passage goes on to say that instead of falling asleep she stares at the wall. And stared. And stared. This means a lot of time was spent staring because of how stressed it was used in the passage.
Then thinking to herself she says oh no, not again. This means that this has been a common occurrence for her.
Then the passage feels us in on how much time passed. From the first time she checked it was midnight, then it was 1 a.m, then 2a.m. This is characteristic of insomnia
It will become moldy and start to mildew. Your house will begin to smell and then your gonna have to get rid of your mop.
Answer:
I think it's just a 7th and bottom half of example to me answer to a field of example that you beta a place and you beta a few years later in Hindi you beta a few years back then you can get a place where you're in the middle.
Explanation:
rjjrurkrhhtzrg.g
fffgxgxghcydgz and the other three are not as likely to 5th out of the u.s. as
Yes, I will submit a cover letter. Cover letters are crucial in addition to a resume, because a cover letter gives more information than a resume can about experience. It helps the employer understand what position you seek and how you are qualified for it. A cover letter also gives more attention to greater experiences and achievements. Many employers want background information about why a potential employee is qualified, and it shows an extra level of effort.
1. bind sound and meaning-diction
2. transform theme into pictures - image
3. suitable to the tone - form
4. reinforces tone-sound patterns