According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Answer:
The women rightly took over the homes and became heads of the family
Explanation:
The reconstruction period which was between 1865 to 1877 was when the law of the nation and the constitution were all altered to accommodate the fundamental rights of those who were former slaves and the government with people of both races came into power through the defeated confederacy.
Since men were assigned to different war fronts, the women rightly took over the homes and became heads of the family, caring for the members of their households and their farms through the entire nation. These women also got better education and illiteracy levels reduced radically amongst them and they became better positioned to get paid jobs. They worked in retail establishments and manufacturing plants.
For the first question, the options are:
one’s feelings about oneself
environmental and fam<span>ily stresses
the behavior of friends
the behavior of admired celebrities
The key word in this question is "internal", it's looking for internal influence. This means:
</span>
one’s feelings about oneself
The second question has the options:
<span>a parent’s behavior
one’s past experiences
one’s social tendencies
one’s personality
Here you need an "external" influence: this would be the following option: </span>
<span>a parent’s behavior </span>
Answer:
answer is in exaplation
Explanation:
The Constituent Assembly of India, consisting of indirectly elected representatives, was established to draft a constitution for India (including the now-separate countries of Pakistan and Bangladesh). It existed for approx. three years, the first parliament of India after independence in 1947.