The sentence in this excerpt that shows the author reflecting on memories of his experience, rather than recounting factual information is - The apathy which seemed to take possession of some of the men at the frustration of their hopes was soon dispelled.
The answer is D. "Plants about to sprout."
Given the context and the title of the passage, plants sprouting is the most logical choice. When the passage says, "Rooted, they grip down and begin to awaken," you can come to the conclusion that the author is referring to plants since the passage is about spring.
The answer to this question is A.
Family would be the biggest increase on my self esteem because i come from a big family im consatanly being told im pretty and not to care what peopl think. Friends would be the second biggest because they are there when familys not theyre at school with you and helping when your bullied. I dont really have another thing to help with self esteem but i could imagen having a third one if i had a boyfriend i hope this helps somewhat
Answer:
The first option is correct
Explanation: