Answer:
a) Declarative is the answer
Answer:
B.
Explanation:
The given passage talks about the history of Automated Tracking System. The passage talks about when this software was developed and for what purpose.
The passage follows a timeline that takes the readers step by step to the history of Automated Tracking System and its expansion, and how it begun to be used massively by the companies to hire an employee or to track resumes that matches the required skills by the company.
The passage also describes about the counter-industry that sprung up in response of ATS to protect and guard the resumes of employees from automated eyes.
So, the intended audience of the given passage is the people who are interested in the history of ATS. The passage follows the timeline. Thus the correct answer is option B.
In its broadest definition, 'English literature' is the entire body of works
written in the English language during the past 1400 years by inhabitants
of England, Scotland, Wales, and Ireland.
It's a terrific depiction of the evolution of English culture, society, and ethics
and morals, which are actually the basis for civilization in a large part of the
world today.
In my view, only the black plague and class inequality.
<u>The Black Death was a disease of the rat flea that spread and devastated Europe in the fourteenth century, but reached England again in the second outbreak in the sixteenth century.
</u>
The world wars happened in the twentieth century, so they are not an answer.
Unemployment and lack of manpower are the opposite of each other, but none have actually reached England. First, because the population of that time was basically rural and lived subsistence. The event of the Industrial Revolution caused a great demand by manpower, that was satisfied by the peasant class, that migrated to the city.
<u>However, class inequality has always been present. This comes from the age of feudalism, but it grew especially during the Industrial Revolution, which produced a capitalist bourgeoisie and a mass that worked in factories for low wages and abusive hours.</u>
The correct answer to this open question is the following.
Some of the details that help the author to achieve the goal of letting readers know what they're getting into if they practice Kitesurfing are the following.
Tyronne Skenkel is the author of the article "Flying Above the Water."
Although he is very enthusiastic about his extreme sport Kitesurfing, he wants the readers to know that despite Kitesurfing is a challenging but highly exciting water sport, there are some risks that need to be considered. In the article, he says that "one minute you're on the water, and the next your heart skips a beat as you're soaring
through the air."
So there are high emotions involved in this new extreme sports that is practiced in Australia and Brasil, but it is not for everybody because there are considerable risks. However, the author says it is so much fun to practice and it is becoming very popular.