1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
MAVERICK [17]
3 years ago
10

Which sentence from the passage best supports the following inference? Amphibians can survive in many different types of habitat

s.
Amphibians Amphibians are cold-blooded vertebrates. Frogs, toads, and salamanders are the three major kinds of amphibians. The name "amphibian" comes from the Greek word "amphibios," which means "double life." The name is fitting because amphibians spend half of their lives in water and half on land. Amphibians are born in the water. Their eggs need to be in the water to keep from drying out. Most amphibians breathe with gills when they are young. Then they undergo a metamorphosis and develop lungs. Amphibians absorb air and water through their skin. They need moisture in order to survive. In dry weather, amphibians will burrow underground to find moist soil.
English
1 answer:
EleoNora [17]3 years ago
8 0
Absorb air and water throught their skin
You might be interested in
Which is the SECOND step in preparing filling number one? A) Let the mixture cool. B) Beat the cream until light and firm. C) Pl
Aleonysh [2.5K]

The answer is C) I tried "B)" and its incorrect

6 0
3 years ago
What is the situational irony in the story “Federigo’s Falcon” by Giovanni Boccaccio?
tigry1 [53]

What is the situational irony in the story federigo's Falcon by Giovanni Boccaccio.

The correct answer is B Mona’s son has a terminal illness so the Falcon can’t save him.

It is ironical that the reason Mona’s son had to keep alive, was the reason that then he dad to finally die. Mona went for the falcon to save his son’s live, but without expecting it, she was ending his life, because she did not know what Federigo was capable of doing just to please the love of his life.  One fact that makes the situation more ironical, it is Mona visiting a man she did not expect to visit once in her life, and she just did it for her son’s life. This interested visit had a high price to pay, this abnormal action demanded from life a cost to bear. All what Federigo gave from his life to be with Mona, now was getting back in a very unreasonably manner. Federigo’s wealth had to disappear and Mona’s son’s precious life gone too, for both of them to be together. Mona “would rather have a man who lacks money than money that lacks a man.”

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which sentence contains a restrictive clause?
Kobotan [32]
<span>D. The girls, overwhelmed by the sale, bought many shoes.</span>
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
An outline for a compare-and-contrast essay of two editorials must include
belka [17]

A compare-and-contrast paragraph’s outline of two editorials must include two thesis statements.

A good compare-and-contrast essay should address the following:

• State the unknown

• All sort misunderstanding should be cleared up

• Exhibit the differentiation of one thing from the other

• Exhibit a contemporary way of doing, see and understanding a certain issue

• Define a point and contribute supportive facts.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
In "Homer: The Poet for All Ages," how did Homer's stories affect the people of his time?
Zarrin [17]

The people from Greek poet Homer's time were captivated and inspired by Homer's characters and exploits, as stated in option D and explained below.

<h3>Who was Homer?</h3>

Homer was a poet who lived in ancient Greece and whose epic poems are still considered literary masterpieces to this day. All over the world, the "Odyssey" and the "Iliad" are studied not only for their epic features but also for their portrayal of Greek mythology.

Back when Homer was still alive, people would be captivated and inspired by his stories. His characters, no matter if humans or gods, were relatable in their wishes and actions. Their exploits were exciting, very much like superhero movies are nowadays.

With the information above in mind, we can choose option D as the correct answer.

Learn more about Homer here:

brainly.com/question/26538479

#SPJ1

6 0
2 years ago
Other questions:
  • Which of the following is an example of the correlation and causation fallacy?
    13·1 answer
  • What is the main purpose of the sign Vincent finds outside Manny's Family Market?
    10·2 answers
  • It is a rule among people who write for publication never to proofread their own work. Why? They will be tempted to rewrite the
    15·1 answer
  • Read the passage from "Two Kinds.”
    9·1 answer
  • I have cities, but no houses. I have mountains, but no trees. I have water, but no fish. What am I?
    11·2 answers
  • What does Charlotte imply when she says that Zachariah looks like “the very imp of death in search of souls”?
    10·2 answers
  • I need help !!!!!!!!!!!
    9·1 answer
  • Define the word "exertion as it is used in the SECOND passage.
    13·1 answer
  • Select the correct text in the passage.
    7·1 answer
  • What did Beowulf do with Grendel's arm?
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!