Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
Answer: Use mythological and religious characters.
Explanation: By so doing, the readers will weigh themselves and know who is invariably referred to.
I would put that he answer is D. Because if he is writing about cuisine, then the best way to figure out the answer is to ask someone who knows about it.
Answer:
In his poem, Dover Beach, Matthew Arnold, is comparing the sea to the earth, to the elements of the world. ... This description of the scene is a mental view of what the persona in the poem is feeling towards life on earth. It is not just the physical appearance of the world.
Explanation: