Answer:
I think its b if not then c
Answer:
Elizabethan manners.
Explanation:
According to the given passage from "Elizabethan Etiquette", it is narrated that a lord or lady in the court of Queen Elizabeth would have to learn the various etiquette rules and even go as far as memorising them because they are so complex.
From the passage, the main topic is Elizabethan manners.
Answer:
Hi there!
Your answer is;
A) her bravery
Explanation:
Using background knowledge of the bravery & courage that Harriet Tubman had to have will help us answer this
Explanation:
Answer:
An argument relies on a comparison of two things
Explanation:
Many arguments rely on an analogy between two or more objects, ideas, or situations. If the two things that are being compared aren’t really alike in the relevant respects, the analogy is a weak one, and the argument that relies on it commits the fallacy of weak analogy.
Analogy: a comparison between two things, typically for the purpose of explanation or clarification.