Answer:
the animals will live happily ever after on the farm
Explanation:
the passage describes the farm like a fantasy
Answer: Adam Smith would have disagreed with this statement. He believed government should not regulate the economy or control trade.
Explanation:
Even though Adam Smith believed that the government had a role to play in the economy, he believed that this role should be limited to National defense, upholding civil law and providing public services like education.
He would therefore be against the government regulating trade agreements that allow the passage of goods and services into and out of the country. Karl Marx and John Maynard Keynes on the other hand, advocated for government intervention, albeit in varying quantities.
Answer:
He said “The only thing we have to fear is fear itself” meaning that we don't need to be afraid of anything other than being afraid — if everyone will remain calm, the troubles can be sorted out and addressed, but if people panic and stampede, things will only get worse.
Explanation:
Answer:
20. im pretty sure it's sometimes, too
21. quickly
Explanation:
Answer:
<u>innate</u> means belonging to an individual from birth; inherent