Answer: Passage D: A democratic government did nothing to stem the flow of high inflation and unemployment that seemed to grow worse week by week. People grew desperate for change.
This is the passage that most closely resembles Nazi ideology. The passage states that the democratic government of Germany was not successful in controlling either inflation or unemployment. These were two of the reasons for the rise of Nazism. The Nazi party promised to fix these problems in a much more efficient and long-lasting manner than that of the democratic government. This made them extremely popular.
A Rent because that is the permanent amount you owe someone of something
Emperor Wu-ti launched attacks against groups that pose threats against the empire. He deemed this the right decision to solve the problem right away. He was determined to win and sent troops after troops into the battlefield. Because of this, he was able to expand China's control. On another hand, he also exhausted their resources due to allocating most of the empire's income to the military forces. He needed to look for another way to expand their income. He did this by passing a decree that the state can monopolize the salt, wine, and iron.
Answer:
sure mark me and ill mark you
Explanation: