Answer:
 D) It allows the reader to flashback to an earlier time to better understand the feelings of the characters.
Explanation:
Confining the story to one hour can be very beneficial for the reader to understand the story and the action of the characters much more efficiently. This is because it allows the reader to search for information previously mentioned to remember how certain actions are influencing the story. With this, the reader can identify important facts, relevant characters and how the narration of the story builds everything that is happening.
Thus, the reader has a complete experience that allows him to see the story cohesively in a shorter period of time, without leaving him tired or bored.
 
        
             
        
        
        
Answer:
The option which weaken the conclusion drawn is:
E. All artists who receive grants and donations are completely dependent on that money to cover their daily expenses; without those funds, they would have to discontinue the practice of their art.
Explanation:
The conclusion drawn in the passage is that grants and donations are a bad things because they actually make artists lose the interest for work. The passage claims that artists only practice art because they need to survive.
<u>The option that weakens that conclusion is the one that goes against it. In that case, we should choose letter E, since it claims the opposite. It states that artists need the money they receive in the form of grants and donations. If they cannot cover their expenses, they cannot work. If grants and donations help them cove their expenses, they are able to work. Therefore, letter E is the best option.</u>
 
        
             
        
        
        
Two forms of energy which those are inertia and friction
        
             
        
        
        
The scenario given above is an example of criterion
validation. The criterion validity is a way of measuring an outcome related to
it or it is a way of having to gain statement about a behavior of an individual
and what would likely be the result base on his or her answers.
 
        
             
        
        
        
<h3>
Answer:</h3>
24-hour.  Suprachiasmatic nucleus
<h3>
Explanation:</h3>
The internal clock for humans is accurate to within a few minutes for most people. However, it tends to run on a 24-hour clock, and therefore must be reset each day. The brain region that is responsible for resetting the internal clock is the suprachiasmatic nucleus.
The reason why "24-hour" is the correct answer because the "24  hour" clock is the standard clock that most things go by.
The reason why "suprachiasmatic nucleus" is the correct answer because this is the part of the brain that is responsible for resetting the internal clock.
The suprachiasmatic nucleus controls the "circadian rhythm", in other words, it controls the 24-hour cycle in our body. It controls the time in which we sleep and works with the "circadian rhythm" in order to improve our behavior through out the day.
<h3>I hope this helped you out.</h3><h3>Good luck on your academics.</h3><h3>Have a fantastic day!</h3>