Answer:
4.
Explanation:
because
somniferous, “something putting you to sleep,” somnolent, “sleepy, or making you sleepy,” and Sominex, the brand name of a sleeping pill.
Give the reader a good viewpoint
use time constraints
keep stakes high
apply pressure
create conflict
complicate matters
be unpredictable and create good "villains"<span />
Answer: The main objective of the narrator when describing the setting of the play "Our Town" is to emphasize the fact that this town is incredible common. The town has no special feature, and no reason to be more highly regarded than any other town. However, the town is extremely special to its inhabitants.
The tone of the passage is familiar, in order to emphasize how common and mundane the scenario being described is. The word choice is also used in a way that suggests familiarity. Moreover, the word choice contributes to the creation of a vivid image in the mind of the reader by providing specific names and dates. Finally, the meaning of the passage is that the town is not special in any way. This allows the reader to feel represented, as the town can stand in for whatever town the reader loves.
Explanation:
To be honest with you this question is a bit tough. But it can be different for many people. In your case I would say that the clouds above the house represent someones thoughts or mind in the house. So one could say there judgement is very clouded.
Answer:
So lots of people desire to fit in. So when they are in a group of people doing things that are wrong (even though they believe/know it is wrong) they desire so much to be accepted that they do whatever it is. If they do not have perseverance or really firm beliefs in what they think is moral they will do what is wrong. Similar to the quote 'You are what you eat' you are who you are around if you are around a whole bunch of bad you are going to be bad. So if you desire to be accepted or are in a group of people who do what you think is immoral you are likely to feel as if it is ok.
Explanation:
Hope that helps