Answer:
The answer is option B.
Explanation:
In this case, the passage refers to Sofia and her feelings towards the house they used to live in. In option B, we can see that she literary states it, meaning that is summarizes all the passage and the bond between the house and her. The second dialogue belongs the her Mom, and she also states her feelings and that she feels sorry about a future action, which is moving away. Due to this, B is the correct option.
Answer:Fine Motor Skill
Explanation:
Children use these for texting when gripping an object. I may be incorrect, but i'm pretty sure.
Peopling of the US? Never heard of it.
If possible, could you evaluate?
1. I believe the answer is: foreshadowed
Foreshadow refers to the warning of the events that might occur in the future. The foreshadowing is shown especially on this phrase: . . . .<em>portended a disastrous outcome</em> . . . This give warning to the readers to expect some sort of tragedy or disaster might happen to the character as the story move forward.
2.I believe the answer is: Firewood
The mother in the story is not interested in the revolution like the other men in the family did. The main focus of the mother is only to get the things that are necessary to help the family survive in current time, such as obtaining enough food and firewood.
3. I believe the answer is: overnight.
In the story, the soldiers appear without any warning and surprised all the people in that territory. They also seemed really tired from their facial expression and their posture, which indicates that they've been moving without rest for a long period of time.
4. I believe the answer is: His Goat
The goat has eaten all the grass on the place where the narrator initially placed him on. Because the goat is feeling sad and hungry, it decided to found grass to other place, which eventually bring it to the front of the post office where the narrator found it.
5. I believe the answer is the first one
<em>The time keeper started the clock and then stops it abruptly.</em>
The usage of the word 'started' on the sentence above indicates the use of past tenses. But this is followed by unnecessary shift in states by the usage of the word 'stops' (verb+s/es) which indicates the use of present tense.
You're answer is that it's a fragment sentence. You would say, I plan to join the United States Navy because it can prepare me for a career as an electrician, and because I like ships and travel.