The question above is incomplete, the complete version is given below:
Read this excerpt from
"Not a Dove, But No Longer a Hawk."
I wonder, when I look at the
bombed out peasant hamlets, the orphans begging and stealing on the streets of
Saigon and the women and children with napalm burns lying on the hospital cots,
whether the United States or any nation has the right to inflict this suffering
and degradation on another people for its own ends.<span>
How do the allusions in this excerpt reinforce the meaning of the passage?</span>
The allusions clarify the geographic locations visited by the
author.
The allusions recall specific locations and horrors of the
Vietnam conflict.
The allusions question the Vietnamese for allowing such a
violent war.
<span>The allusions criticize the political philosophies that
encourage suffering.</span>
<span>ANSWER</span>
The correct option is this: THE ALLUSION CRITICIZE THE POLITICAL PHILOSOPHIES THAT ENCOURAGE SUFFERING. Allusion is a figure of speech, which refers to an object or a circumstance from an external context. In the passage given above, the author is questioning the political morality behind war. War usually result in great suffering for all involved and the author is wondering, if is morally correct for countries to be settling their differences by mean of warfare.
In grammar, an interjection is a word used to display emotions, such as surprise, glee, anger, etc. In this case the word "Yummy" is being used to display eagerness to enjoy the dinner that smells so unbelievably good.
Option A, "Yummy", is your correct answer choice.
Hope that helped! =)
Answer:
Compound word
Explanation:
If you combine any 2 words and it makes a senseful word even though the meaning might be completely different,it is called a compound word. An example is Butter and Fly combined form butterfly. All 3 are proper english words. However is the combination doesnt make sense, it is called gibberish
Answer:
"We decided to place the motor to one side of the man, so that in case of a plunge headfirst, the motor could not fall upon him" "To provide against the machine rolling over forward in landing, we designed skids like sled runners, extending out in front of the main surfaces"
Explanation:
The two passages explain the injury preventative measures taken by the brothers to prevent any sort of accident, further proving a point of safety in their design