All letters of "Ari" should be uppercased and should be mentioned much earlier in this passage. And the word recieved is wrote "received" and that's it.
Answer:
Summary:
Writing is a challenge for many, especially when utilizing unfamiliar language and ideas. This challenge never ceases to exist even to the most experienced of writers. As such, it is vital to all writers to properly manage one's time and avoid procrastinating at all costs.
The three main points:
- Writing is a difficult task for many
- Writing does not get easier with time or experience
- Procrastinating will not improve your writing abilities
Explanation:
- I gathered this idea from the first sentence which is referred to throughout the entire paragraph as to writing being difficult.
- From the second sentence and on, the passage explains how writing does not get any easier with time and how to deal with this agonizing truth.
- The final sentence writes about the bad habit of procrastinating and how no one should try to cope with their writer's block by doing this.
Answer:is anoint a person
Explanation:bullying if when some body disturbing a people
I don’t know what you mean but ok
If the title is "After Hours in Kindergarten" then the theme is about what goes on in a kindergarten's experience while in school. It provides the theme and tells you what you’ll be reading about.