Answer:
C
Explanation:
In this passage, Douglass does say he knows he left on a Saturday but did not know what day of the month or the year it was. He also knew terms of a ship because he used them the passage.
Answer:
F i hope its right please let me know
Explanation:
Answer:
Princess Zelda mixed up the numbers for the hospital and the pizza place in her phone. The nurse was very confused when she ordered two pepperoni calzones.
Explanation:
The central idea that can be gotten from the passage is that D. Anagnos shows his generosity as he gives his wise advice and his expensive present to Annie.
The central idea simply means the main idea that's in a passage or story. It's what the author wants the readers to know.
From the information given, it can be noted that the summary is that Anagnos shows his generosity as he gives his wise advice and his expensive present to Annie. A garnet ring was given as a gift.
Learn more about central idea on:
brainly.com/question/13942462
Answer:
Listening to your inner voice and following your dreams creates a sense of self-trust that most people never reach. This self-trust is an essential part of knowing who you are and living a life of clarity. It's easier than it sounds. Just remember, everything should be done step by step, little by little.