Answer:
The two lines are:
And we are here as on a darkening plain
Swept with confused alarms of struggle and flight
Explanation:
From the excerpt, the above set of lines actually suggest that the speaker has undergone a loss of faith.
This is true because from the passage, the speaker reveals that there is a world that lies before them like a land of dream which they see as beautiful and new. The speaker discovers that the world has neither joy, nor peace, nor love, nor help for pain and then realizes that they are "on a darkening plain" and "swept with confused alarms of struggle and flight". It means that what they expected from the world they saw as land of dream wasn't what they actually found it out to be.
This then suggests that the speaker has undergone loss of hope.
One can deduce that the reason Wilder mentions rain at the beginning of each act is to foreshadow the events that take place in the story. In Act I, we see that Dr. Gibbs asks Howie Newsome, who actually delivers the milk, "Goin' to rain, Howie?".
<h3>About "Our Town"</h3>
"Our Town" is known to be a three-act play written by Thornton Wilder, an American playwright. The story talks about the small town in America, Grover's Corners. It's actually known to be a fictional town. The story reveals the everyday life of the citizens of Grover's Corners.
We see that the mentioning of rain actually foreshadows event that are to take place.
Learn more about "Our Town" on brainly.com/question/2983693
A how old is stonehenge and BTW i love that passage my favorite in fact when i was your age