1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Tju [1.3M]
4 years ago
9

What element of modernist poetry is evident in this excerpt from the poem, "Poetry" by Marianne Moore?

English
2 answers:
tresset_1 [31]4 years ago
7 0

Answer:

C. The sentences fall across multiple stanzas.

Explanation:

Modernism was an artistic movement created with the intention of breaking with the characteristics of the ancient literary schools. This movement was characterized by the break with the traditional, transforming the way it was previously written; Some of these changes are: Formal Freedom, which was expressed in the use of the free verse, the abandonment of fixed forms, such as the sonnet; colloquial speech, lack of punctuation and the presence of fallen sentences in multiple stanzas of a poem.

This last feature is the one we can observe in the above poem, where sentences fall into multiple stanzas creating an emphasis on the first word of each line.

svlad2 [7]4 years ago
5 0

The correct answer is C. The element of modernist poetry that is evident in the excerpt given above would be that the sentences fall across multiple stanzas. The break in the lines are essential as it gives emphasis on the first word of each line.






                                          hope it helps

You might be interested in
100 Points Please Grade My Work In This Essay That I wrote In MLA Format Rubric Will Be Below. Please ASAP
klio [65]

Answer:

I was in Dubai for winter break, I saw my cousins and uncle in Dubai and it was fun to be there and have a great time with them. Then we decided to do something really cool together, me and my cousin, we had the best experience of our lives in a place where you can experience a VR virtual world where you can see places around you and it was the It was the first time I tried something like that and that was the best moment for me. I saw my friends there and they offered me to play with them in a game where we might win cash prizes and trophies that would change our lives, and that just made me forget about spending time with my family. That made me spend more time on my gaming laptop than with my family and I wished that never happened because my cousin was sad and I quit the game then and I felt bad for not spending time with him and my brothers and then we went to the beach because it was a sunny day and we bought food there that I never tried before and I was curious to try it and it tasted really good and I ate it when I was hungry. At the end of the holiday when I got home I was sad because I did not want it to end but at least I had so much fun with my family and I got to spend time with them and I had to take some time to get my strength back because I had to help my mom with the housework.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which choice is an example of an incorrect or illogical comparison?
Kaylis [27]
The answer is D. that canoe sits<span> more lower in the water than any other canoe I’ve seen.

hope this helps

</span>
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is the relationship between "the thing with feathers" and hope in the poem?
erastovalidia [21]
People don't have feathers so D is not an option. Alliteration is the repetition of the same beginning sound in a group of words so that also is not an option. Simile uses like or as - not an option. Metaphor is a comparison of two different things, hope to a bird (thing with feathers). B is correct.
6 0
4 years ago
Read 2 more answers
Write a short story which ends with it pays to wait
amid [387]

Answer:

That lil

Explanation:

ching

6 0
2 years ago
Drag the tiles to the boxes to form correct pairs. Not all tiles will be used.
Lostsunrise [7]

Answer:

√You would not walk away while someone was talking without saying anything → to explain how one can strengthen personal relationships.

√This habit is hurting relationships and shortening attention spans → to explain why attention to one's phone can hurt relationships.

√Without eye contact, it is nearly impossible to be fully engaged in the conversation → to provide a solution to the problem of preoccupation with cell phones.

Explanation:

I have been able to match the purpose of each statement from the text to the text statement itself.

The text statement in the 1st tile actually explains how one can strengthen personal relationships. The habit of walking away from people will strain relationships. The text statement in the 2nd tile explains that if one is obsessed with his phone without giving attention to people, it can actually hurt relationships. The text statement in the 3rd title actually provides a solution to the problem of preoccupation with cell phones which says that eye contact is necessary and without it, one cannot fully engage in a conversation.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Answer questions 1-5 of this passage of Through the Eyes Of a Spider but 1st read the passage. These are all Multiple Choice Que
    9·1 answer
  • How do I write a personal narrative about losing my cat? Don't worry we got her back!​
    7·2 answers
  • 9. "The Cold Equations" is not an example of (5 points)
    5·1 answer
  • Which story premise contains the most conflict?
    15·1 answer
  • Ways an infinitive verb can be used?
    15·1 answer
  • What’s the answer hurry please<br> Answer
    5·2 answers
  • What should a reflection do in a narrative essay? Check all that apply.
    11·1 answer
  • Susan's
    5·1 answer
  • PLSSSS HELP ASAPP<br> Science<br> gonna give branliest whoever answers correctly
    5·2 answers
  • Why does the man's second fire go out?
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!