Answer:
C. during the Great Depression of the 1930s.
Explanation:
hope this helps (:
I think A I could be wrong
Answer:
I, for one, agree with this quote. In simple terms, it basically means that no human being has a good enough memory to keep track of all the lies they've told. Once you start telling too many lies, you tend to lose track and end up digging yourself into a hole. A time that I've lied was when I made up a lie as to why my assignments weren't completed in middle school.
Explanation:
The statement best explains the type of appeal the author is using in this passage is the option B. The author is making an appeal to ethos by providing facts and evidence to support his argument. The first reason to confirm this, it's because in the passage is clear the intention of showing the importance of learning about other cultures and maintain them and ethos is the closest concept to that meaning. - Ethos: Habits, traditions, costume. Besides, the author presents the government information to strengthen its argument.
Answer: I dont think so
Explanation: My dad told me