<span>A dystopia is the complete opposite of a utopia. In reading a passage, a dystopia is best characterized as an undesirable setting that features an overall decline in the society. Typically, the ruling body is totalitarian and its citizens are often dehumanized.</span>
Answer:
People may have the same question as you and get it right.
Answer:
Roosevelt’s goal in the passage is to persuade the general assembly to pass the UDHR at the fourth session.
to persuade the General Assembly to pass the UDHR during the current session Explanation:
the soviet proposal is made in order to defer the consideration of the declaration in the 4th session of the assembly. There must be approval by the assembly in the 4th session before the declaration of the rights is too late. There was rejection of the committee because of the different facts and finally it was passed in the 4th session.
Moles, shrews, aardvarks, anteaters
Answer:
A) Suddenly, Jillian saw the lightning.